Ekran dotykowy lumia 925

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na dużą i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako wysoce atrakcyjny sposób na zbytu gastronomicznym cieszy się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w praktyki kelnerom natomiast tymże jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich i długotrwałych szkoleń, a bardzo popularna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z dużą paletą funkcji, znacznie dobro sprawdzi się w nie właśnie w średnim, pojedynczym lokalu, lecz również w budowie gastronomicznej.

Bioveliss Tabs Bioveliss Tabs . Efektívne a lacné náplasti na chudnutie

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom oraz modułom GASTRO POS jest daleko sprawnym systemem, jaki zdobędziemy na rynku. W relacji od profilu lokalu, czy istnieje więc bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najdumniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy kiedy i zysku jaki generuje. W relacje od miejsca, można też ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on dopasowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dojazd do ludzi opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty domu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimkolwiek momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z systemami hotelowymi i akcesoriami do zadań specjalnych.